Raar mens ben ik.

Zal het ff uitleggen.
De zilveren Elyseo was er mee gestopt aan het einde van Nieuwkuijk. Eerste conclusie krukas olie keerringen er uit. Vervangen in de schuur ff starten en even laten lopen. Na een halve minuut stationair draaien een klap en muur vast. Nondejen..!!…&*%$#*&@*(*  liever in de schuur als onderweg op vakantie. Dus gelijk bijna alles vernieuwd wat er in zat. Zelfde rolletjes gebruikt die er in zaten wand ze waren nog bijna nieuw en hij liep er goed op. Ja fout hoog in toeren geen snelheid dat voel je gelijk met weg rijden. Ik een week tegen aan lopen hikken kon er geen zin in maken, wel willen maar toch maar niet. Vandaag mijn oude kleren maar weer aan getrokken en er maar aan begonnen. Zwaardere rolletjes er in 7 gram ff een test ritje van 5 kilometers gemaakt en ja hoor hij doet het weer.

Nu dat raar mens.
In de week dat ik aan het hikken was kreeg ik steeds meer het gevoel en het idee ik ga met de auto. Maar nu ik er weer een kilometer of 5 me gereden heb en hij wil weer begint mijn zin toch weer naar de scooter te gaan.
Lekker even 3 weken rijden. Klinkt wel raar 3 weken rijden…MMMMmmm