Lekker nog 3

Lekker nog 3 weken. En dan weer 6 weken vakantie wie ´´ikke´´ lekker heb er zin in. Waarvoor 6 weken nou ik snipper nooit de scholen gaan 6 weken dicht en ik geniet daar al 10 jaar van lekker 6 weken voor mij zelf. Geen lastige kinderen of ouderen gewoon mijn eigen gangetje. Ik vervelen nee hoor dat staat niet in mijn woordenboek. En al zit ik een hele dag op een stoel heb ik daar nog geen last van. Zeg maar zo vervelen wil je zelf en val een ander daar niet lastig mee.

Maar in die 6 weken rijden we op en neer naar Italië met de auto laden we de 2 scooters achter in de Kangoo en komen we weer terug. Niet zo vlot als het er staat we nemen nog een paar dagen rust daar. Bij thuis komst de zilver kleurige weer aan de gang slingeren zo dat we een scooter kunnen gebruiken. De blauwe blijft voorlopig geschorst staan. Weg doen en slopen kan altijd nog maar ik denk dat in verloop van tijd hij toch weer verzekert word. En ik kan ook altijd op de motor weg of de Zündapp Hai 50 die rijd ook nog steeds lekker al is hij al op leeftijd.. En daar mee gaan winkelen nou nee ben te bang dat ze hem mee nemen.

Zündapp Hai 50
Zündapp Hai 50