Afgrijzing van de regering.

Zijn ze voor of tegen ons. Denk eerder tegen ons. Neem nu die zooi bij de belasting. Tegen ouwe diesels terwijl er stroom auto’s vervuilende zijn. Neem nou eens een vliegtuig die spuugt 500x meer zooi uit als een ouwe diesel. Die hebben geen extra tax. En zo kunnen we nog wel even door gaan. Rutte lacht alles weg en als hij mensen kan pesten staat hij voor aan.

Nu dus ook apk verandering we gaan roet tellen. Nou daar gaan weer 100 duizend mensen der hobby vernagelen. Ik schaam mij nu om Nederlander te zijn moet niet gekker worden hé regering. Dus daarvoor heb ik afgrijzing van de regering.Maar ze lopen mij al mijn hele leven te pesten.

Haal ik een chauffeurs diploma rij ik daar een jaar of 20 mee krijgen ze de kolder in der kop en gaan over op code 95. Mooi ik rij nu parttime op een rolstoel taxi. Heb dus in de tussen tijd mij niet meer laten keuren voor groot rijbewijs (staat in pauze) en word ook niet meer vermeld op mijn rijbewijs.

Rij ik vroeger een t3 met grijs kenteken jep u weet het al weg grijs kenteken of ik even 4x zo veel wil betalen.
Nu had ik eindelijk weer een beetje hoop en kocht een oude camper.
Hele leuke ritten gedaan en rij er gemiddeld 9000km per jaar mee.
Gaan ze roet tellen wat een kut regering bah bah.

Veel beloven weinig geven doet rutte en kornuiten in vreugde leven.
Zo gouw ik die duizend euro van hun krijg laat ik mijn bus om bouwen in benzine.
Dat geneuzel dat ik niet meer groten steden in mag met mijn oude diesel boeit mij niks.
Gemiste kansen voor die steden, ze weten niet wat ze missen en zonder mij / ons hebben ze ook nog minder omzet. Hoe jaag ik mensen de stad uit..!! zo dus.!
Ik koop het wel via internet dat hier voor de deur een vervuilende diesel een pakketje komt brengen.

Tsjernobyl
Tsjernobyl

Ene Polen Tsjechië daar stoken ze nog met bruinkool iets anders is te duur.
Dat waait hier niet naar toe..!!
Kijk nou eens naar Tsjernobyl in die tijd mochten we geen groente uit je eigen tuin eten…
Pssst dat was kei veel verder wat er gebeurde.
Stel ik verkoop mijn bus aan een Pool of hij gaat naar Afrika spuugt hij daar niks uit.
Maar ja wie ben ik.