instagram

Zo daar zijn we ook weer vanaf. Een half jaar geleden was ik al genokt met facebook dat privacy gedoe stond mij niet aan dan is het wijs om er mee te stoppen. En om eerlijk te zijn ik mis het niks. Instagram hield ik aan om mijn vakantie foto`s te delen onderweg. En op moment is het er bij mij vrij rustig. En ik zat er ook bijna nooit meer op en toch mijn gevoel over privacy weer.

En met een beetje geluk gaat het de zelfde kant op als vroeger met msn maar dat was meer een reclame folder geworden en dat kost je je kop. Kijk maar op tv een film van 1u 30 duurt 2u leuk he die reclames. Ik kijk bijna geen tv meer zit mij groen en geel te ergeren aan domme niets zeggende reclame. Ik snap wel dat er mensen zijn die zo der geld moeten verdienen maar ga mij en honderden andere niet lopen treiteren met je zooi. Zo heb je ook sites er bij met nieuws wil je een video van nieuws zien moet je eerst 18 seconden reclame overleven… Dus niet wil het dan niet eens meer zien. 
YouTube kan nog net met der paar seconden. zet ook meestal mijn koptelefoon af of mijn geluid uit.

Even over het eerste stukje: dan zijn er minder mensen die je vinden… na EN. Is je netwerk kleiner lig ik niet wakker van ik typ om dat ik het leuk vind om te doen en of er mensen lezen boeie. Maar het staat wel op internet en daar gaat het mij om niet meer niet minder