Een beetje gehad.

Ik heb het na de hack een beetje gehad. Ik vond het kei leuk om de ritten op internet te delen met foto`s maar nu denk ik waarom. Ik straks weer klaar en dan weer zoon eikel die alles verneukt. En dan weer op nieuw beginnen….neeen dat zit er niet in. Wat er nu staat is een halve backup en de rest doe ik nog wel eens. Tja jammer de goeden onder de kwaden maar voor zulke types doe ik het niet.

Maar wie weet als ik hier zelf een server heb draaien wie weet dan dat ik het weer 100% laat draaien. maar voor nu  missen jullie een berg foto`s dank je wel knakker lambal sukkel niks nut, Ja ik ben er nog steeds boos over en ik hoop dat hij of zij zijn nek breekt. Iemand zijn hobby zo verzieken dan ben je het licht in je ogen niet waard. Als jij een keer iets goeds hackt net voor jij er bent breek ik je vingertjes. Kijken of jij dat leuk vind.