Boots apotheek drunen

Wat een vage shit daar weer. Ga ik extra laat in de ochtend er naar toe (10:30) 2 personen voor mij kom ik er om iets over 11 buiten rollen met 2 derde van mijn afhaal/ vervolg recept. Bijna nog lopen Strijen dat het niet klopt ik heb 3 verschillende waar van ik er 2 had. Zij kijken in de computer…. deze zijn niet leverbaar van deze fabrikant. 

Boots

Eij boeie wie zijn naam er op staat. Zij verder zoeken en wat denk je eind van de week zelfde fabrikant.
Daar word een mens toch niet goed van ben ik blij dat ik van die nog anderhalve doos heb staan. Je zal er maar om verlegen zitten. Dan is het dus echt bud.

Nee wat denk je van die ziekenhuizen die het niet halen en de deuren dicht moeten doen. De politiek moest der ogen uit der kop schamen. Wat een waardeloos zooitje in S`gravenhagen ja dat type ik expres dan verdien je geen stads naam. En die Rutte maar net doen of hij nergens van weet. Eikel dat heb je met privatiseren kijk naar de NS of Postnl of de zorg verzekering het is en blijft een zooitje.
Je zult maar VVD gestemd hebben… 

Laat een reactie achter