Een nieuwe weg ingeslagen.

bepakking scooter

Zo als jullie weten staan onze scooters in de opslag in Narni Net boven Rome. Ik dus een Motor aan geschaft en mijn vrouw sinds kort een Piaggio mp3 lt 400 cc. En dat het ons zo lekker bevalt zonder fietspaden hebben we besloten om op de motoren verder te gaan. We beleven nu meer plezier van het rijden als die sporadisch geplaatste borden te volgen. Rijden we per ongeluk de snelweg op niks aan de hand gas er op en gaan met 100km per uur. Ja hard rijden doen we niet 110km vinden we hard zat wil je me in halen ga uw gang.

Mien & Peer scooter vakantie

Met de foto wil ik laten zien dat we misschien nog wel op vakantie gaan met de motoren. Het brommer deel hebben we afgesloten. Vonden het allebei kei leuk om te doen maar gezien de jaren mee beginnen te wegen en ik na 200 km op de scooter bekaf was laatste jaar. hoop ik dat we nog eens weg gaan op de motor naar Verweggistan. maar eerst uit beleefdheid de 2 Elyseo`s op halen aankomend jaar, en het jaar daar op kunnen we weer gaan rijden met de 2 of 3 wielers.

Maar dan zijn we weer 2 jaar verder en wij ouder.
De nieuwe weg is dus motor rijden gewoon binnen door zonder fietspad verplichtingen.