Yamaha Majesty

Yamaha majesty 250

Bouwjaar 1999 aangeschaft op 3-8-2018.
Tja waarom nou ik was scooterloos en mijn schuur was leeg ja ik heb wel 2 scooters maar die staan 1600km naar her zuiden. Die komen aankomende vakantie (2019) weer naar Nederland. Ik was op een stijl grindpad met keren onderuit gegaan gevolg gekneusde rib wat nu na 14 dagen nog steeds gruwelijk zeer doet. Maar we hadden het over mijn grote mensen scooter. Jaren geleden had ik een Yamaha xv1000 virago dat was even wennen van een scooter naar een 1000 dat heb ik een aantal jaar geprobeerd maar het was mijn ding niet.

Toen maar een Peugeot Elyseo aan geschaft in 2011 die het niet deed andere cdi er in gebouwd en zo.
Haaa dat was het die reed lekker ook heel veel kilometers mee afgelegd in 2012 kocht ik een sloper voor weinig kon het niet over mijn hard verkrijgen om hem zo te laten en heb hem weer opgebouwd. Ook jaren plezier van gehad. tot nu toe we zijn er mee naar Pompeii gereden en 2 dagen weer terug net (75km) boven Rome voor de val. Nu zat ik dus op de camping in Italië en daar stond een Piaggio X9  dat vond ik zoon mooie scooter dat de gedachten er al stiekem mee speelde.
Mien & Peer scooter vakantie 2018
En toen scooterloos naar huis gevlogen te hebben was de keus snel gemaakt nu nog een leuke prijs zien te vinden. En in Amersfoort stond deze dus Yamaha Majesty bj 1999 met 38000 op de teller. De prijs was leuk. Heb er binnen een week al 2 nieuwe voorwiellagers in moeten zetten. Ik had een vaag geluid aan de voorkant. Nu niet meer.